Nieuwsbrief
Niet goed leesbaar? Klik hier voor de online versie.
Binnen no time weer helemaal bij in telecom Website  |  Contact  |  Online versie
Beste relatie,
In deze Update vindt u allereerst een review van de nieuwe Samsung Galaxy S7 en S7 Edge en handige info over de veel besproken meldplicht omtrent datalekken. Ook informeren wij u over de nieuwste oplossing van T-Mobile en stellen wij u graag voor aan onze klantenhelden. Wij wensen u veel leesplezier!
Even voorstellen... onze klantenhelden
Elk kwartaal vragen wij feedback aan onze klanten. Deze feedback is ons dagelijks voer tot verbetering. Per kwartaalmeting zetten wij onze medewerkers met de hoogste klantwaardering in het zonnetje. Dit zijn onze klantenhelden. Afgelopen kwartaal waren dit Mandy Prins en Michel Wielders. Uiteraard zijn we trots op deze kanjers!
 
Meer over de klantenhelden  | Delen: 
Twitter Facebook LinkedIn
Onder de aandacht: Cloud&Clear
Zakelijke telefonie vanuit de cloud. Het is voor steeds meer organisaties een logische volgende stap. Vast en mobiel geïntegreerd, uiteraard. Graag brengen wij Cloud&Clear van T-Mobile onder uw aandacht. Een oplossing met veel flexibiliteit en persoonlijke aandacht voor uw organisatie tijdens de overstap.
Meer over Cloud&Clear  | Delen: 
Twitter Facebook LinkedIn
Review: Samsung Galaxy S7 en S7 Edge
In februari van dit jaar lanceerde Samsung al weer haar nieuwste paradepaardjes: de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge. Hiermee laat Samsung zien waar het naartoe gaat: een premium smartphone met heel veel functionele features en een dijk van een camera. We hebben voor u de specs op een rij gezet en een review geschreven omtrent de belangrijkste features.
 
Naar de review  | Delen: 
Twitter Facebook LinkedIn
Kent u deze tips & tricks voor uw smartphone?
U kent uw telefoon als geen ander, toch? U heeft deze elke dag, ieder uur of zelfs iedere minuut bij de hand en verliest ‘m geen moment uit het oog. Toch zijn er altijd een aantal opties die u vast nog niet kent. Regelmatig brengen wij u op de hoogte van handige tips & tricks waarmee u nog slimmer gebruikt kunt maken van uw smartphone. We hebben er weer een aantal voor u op een rij gezet.
Naar de tips & tricks  | Delen: 
Twitter Facebook LinkedIn
Bent u klaar voor uw meldplicht?
Vanaf 1 januari is de meldplicht datalekken ingegaan. Dit betekent dat organisaties, bij een ernstig datalek, dit direct bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) aan moeten geven. Benieuwd naar wat een datalek precies is, voorbeelden van datalekken en hoe u een melding kunt doen?
 
Lees verder  | Delen: 
Twitter Facebook LinkedIn
In deze update:
Even voorstellen
Onder de aandacht
Nieuw: Samsung S7 en S7 Edge
Tips&Tricks voor uw smartphone
Meldplicht datalekken
Wist u dat...
...ons Vitaal programma inmiddels al weer twee jaar draait en het programma door onze medewerkers is beoordeeld met een 8,1! Komend jaar staan er weer diverse activiteiten op het programma rondom de peilers beweging, voeding & mindset. 
   
Meer over Vitaal
App tip
Effectiever samenwerken? Apps kunnen u hierbij helpen!

We werken steeds meer vanaf verschillende locaties met verschillende relaties en medewerkers. Dan wilt u wel efficiënt kunnen communiceren, documenten met elkaar delen en projecten overzichtelijk beheren. Er zijn steeds meer apps die u hierbij kunnen helpen. Wij hebben een aantal apps voor u op een rij gezet, zodat u zelf kunt kijken welke app het beste bij uw werkwijze past. 

Naar de apps
Ondertussen bij Innoveren door integreren
Doet u het veilig?

Op 15 februari hadden wij een netwerkclub op bezoek voor de bijeenkomst ‘de safe house tegen alle cybercrime’ waarmee extra bewustwording werd gecreëerd. Carlo Seddaiu nam de aanwezigen mee in de wonderlijke, geheime (onder)wereld van computer- en telefoonhacking. 
 
Maar liefst 25% van de middelgrote bedrijven is inmiddels slachtoffer geworden van een vorm van cybercrime. Bent u hiertegen beveiligd? Wij bekijken uw situatie graag samen met u. 
Service call
Apple heeft vastgesteld dat in zeldzame gevallen de lichtnetadapters kapot kunnen gaan met het risico op een elektrische schok bij aanraking tot gevolg. Heeft u zo’n adapter? Dan kunt u deze kosteloos omruilen in onze Servicepunten.
 
Meer over de actie
Vast mobiel
Telecomanalyse
Vaste telefonie
Infrastructuur
Openingstijden
Levertijden
Betaalmogelijkheden
Suggesties
Contact
Vestigingen
Disclaimer
Vacatures
Tell a friend
Afmelden
Reageren
Aanmelden